Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Olympiacos Basketball - The Academy

H ΚΑΕ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της Επίσημης Ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τίτλο "OLYMPIACOS BASKETBALL-THE ACADEMY!
Αν είσαι κορίτσι η αγόρι ηλικίας 6-14 ετών και θέλεις να γίνεις το επόμενο αστέρι του Ολυμπιακού γίνε μέλος της κόκκινης ακαδημίας και μάθε τα μυστικά του μπάσκετ από τα αστέρια του Θρύλου. Η Ακαδημία λειτουργεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Αν θέλεις να είσαι ένας από τους αυριανούς πρωταθλητές της αγαπημένης σου ομάδας και να ζήσεις τη μαγεία του Θρύλου τώρα έχεις της ευκαιρία.
Η Ακαδημία του Ολυμπιακού θα λειτουργήσει σε πιλοτικό επίπεδο από τις 2 Φεβρουαρίου 2010 ως τα τέλη Ιουνίου 2010 ενώ από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2010 θα ξεκινήσει η πλήρης και ολοκληρωμένη εφαρμογή του πιο οργανωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος μπάσκετ της Ελλάδας, της Ακαδημίας του Ολυμπιακού!
Όλο το πρόγραμμα της Ακαδημίας θα είναι υπό την επίβλεψη του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας μπάσκετ ενώ οι παίκτες της ανδρικής ομάδας θα βρίσκονται συχνά δίπλα στα παιδιά της Ακαδημίας και θα μοιράζονται μαζί τους τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε «Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και πρέπει να επενδύουμε σ' αυτά. Δεν υπάρχει για μένα κάτι πιο όμορφο από το να βλέπω τα μικρά παιδιά να έρχονται στο άθλημα μας. Μια Ακαδημία μπάσκετ δεν έχει απλά ως σκοπό και αποστολή να μάθει τα μυστικά του αθλήματος στα νέα παιδιά, αλλά πάνω απ' όλα να καλλιεργήσει χαρακτήρες. Χαίρομαι πραγματικά για την έναρξη της λειτουργίας των Ακαδημιών της ομάδας γιατί δείχνει ότι ο Ολυμπιακός χτίζει πάνω σε γερές βάσεις το μέλλον του».

Ο Δ/ντης του Αγωνιστικού τμήματος κ. Μπουντούρης δήλωσε «Ομάδα που δε σέβεται το παρελθόν της, δεν προσέχει το παρόν της και δε φροντίζει για το μέλλον της δεν μπορεί να φτάσει ψηλά και στον Ολυμπιακό αυτό το τρίπτυχο είναι στις άμεσες προτεραιότητές μας. Η δημιουργία της Ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού έγινε ύστερα από μακροχρόνιο σχεδιασμό και με τις καλύτερες συνθήκες, πράγμα που δείχνει πόσο σημαντικό είναι αυτό το project για την ομάδα μας. Θέλουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ, τον αθλητισμό και φυσικά τον Ολυμπιακό κι αυτό να γίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Η ανδρική ομάδα θα στηρίξει το νέο εγχείρημα της διοίκησης με όλες τις δυνάμεις και όλοι μας θα είμαστε στο πλευρό των μικρών αθλητών μας».

Περισσότερες πληροφορίες για την Ακαδημία μπορείτε σε ζητήσετε στο theacademy@olympiacosbc.gr ενώ για εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210 4833283, κ. Κυριακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: