Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Τελικός κυπέλου μόνο για μαθητές!!

Ο τελικός του Kυπέλλου θα γίνει στο Ελληνικό στις 20/2 και οι φίλαθλοι θα είναι μόνο μαθητές!
Το πώς θα διατεθούν τα εισιτήρια και σε ποια σχολεία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό (ακούγεται για σχολεία των γύρω του γηπέδου περιοχών), όπως επίσης δεν έχει γίνει γνωστός και ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν

Είναι μια πρωτοποριακή κίνηση και θα δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει. Πάντως δεν είναι το ιδανικό, αφού το μπάσκετ είναι για να το παρακολουθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών", τόνισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Στο μεταξύ ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τάχθηκε υπέρ του Σωκράτη Κόκκαλη, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στον Πειραιά.

"Είναι αδερφός μου ο Κόκκαλης. Ο λαός τού Ολυμπιακού τον απορρίπτει και τον λοιδορεί για μία ήττα! Πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω να ακούγονται τέτοια πράγματα για έναν άνθρωπο που έχει δώσει τα πάντα για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Παρέλαβε μια ομάδα καταχρεωμένη, και της χάρισε έναν σορό πρωταθλήματα και έρχονται τώρα οι οπαδοί να πουν να φύγει;"
Ποιος να φύγει; Αυτός που κρατά τον Ολυμπιακό ζωντανό εδώ και 20 χρόνια; Σκέψου τι θα τραβήξεις εσύ (σ.σ. απευθυνόμενος στον κ. Αγγελόπουλο) αλλά και εγώ μελλοντικά αν δεν πάμε καλά στο μπάσκετ», ήταν τα λόγια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή την χώρα δεν ξέρω.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: