Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Τελειώστε τους για να μάθουν να σέβονται

Αύριο παρουσιάζεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αρχίσει η ανάκαμψη της ομάδας από την εποχή Ζίκο.
Και παρουσιάζεται η ευκαιρία κόντρα στον ΠΑΟΚ, που οι παίκτες του έχουν κάνει όλη την εβδομάδα ένα σωρό ηλίθιες δηλώσεις περί νίκης και άλλα τέτοια ανέκδοτα.
Πότε νικήσατε ρε loosers για να κερδίσετε και τώρα? Μια φορά κάθε 10 χρόνια μπορεί να κάνετε μια τυχερή νίκη.
Να σας δω αύριο τι θα κερδίσετε. Το μόνο που θα συμβεί είναι το σύνηθες. Δηλαδή θα αρπάξετε τα μπαλάκια σας και θα ησυχάσετε. Όπως κάθε χρόνο άλλωστε.
Το έχουν καταλάβει και οι παίκτες μας βέβαια αυτό. Και θα σας περιποιηθούν όπως αυτοί ξέρουν. Όπως ακριβώς έγινε και στον πρώτο γύρο, στην δεύτερη έδρα μας τα τελευταία 13 χρόνια, την Τούμπα δηλαδή. Πελάτες είσαστε και εντός και εκτός έδρας.

Για τον κόσμο βέβαια δεν συζητάμε. Εμείς θα είμαστε εκεί όπως και σε κάθε άλλο παιχνίδι του Θρύλου. Γιατί εμείς δεν καταλαβαίνουμε από κακές πορείες και στραβοπατήματα.
Εμείς είμαστε πρωταθλητές στην καρδιά και ως τέτοιοι πάντα θα φερόμαστε. Πάντα γεμάτο γήπεδο, πάντα κοντά στην ομάδα. Στα εύκολα και στα δύσκολα.
Τελειώστε τους λοιπόν αύριο μια και καλή για να το βουλώσουν και να μάθουν να σέβονται πριν ανοίξουν το στόμα τους και μιλήσουν.
Όσο για τον Ζαγοράκη, φέρε και 13 εισαγγελείς αν θέλεις. Έτσι και αλλιώς δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό. Όπως δεν έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Δεν υπάρχει λόγος άλλωστε. Τους καλούς πελάτες δεν τους πειράζεις. Θέλεις πάντα να τους έχεις ευχαριστημένους.
Γιατί όμως δεν κάλεσες ρε Θόδωρε 3 εισαγγελείς και στο ματς με τον ΠΑΟ? Έλα ντε? Τα φιλαράκια τα καλά.....και τα ασπρόμαυρα παραρτήματα.....
Όπως και τα άλλα , τα κίτρινα τα φιλαράκια τα καλά.....
Έτσι δεν είναι φίλτατοι του Αρη? Κολλητοί και κουμπάροι......
Ξέρετε εσείς. Μέχρι αύριο άλλωστε μπορεί να τραυματιστούν 2-3 βασικοί σας παίκτες ακόμη. Έτσι ?
Η μπορεί να θυμηθείτε να βάλετε να εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς κανα δύο ακόμη. Γιατί το επόμενο ματς που έχετε με τον Πανθρακικό είναι μεγάλο ντέρμπυ........ Για γέλια και για κλάματα είσαστε και εσείς.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ 36 ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: