Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σενάριο επιστροφής από τον μάνατζερ του Βαλβερδε

Ο μάνατζερ του Βάσκου προπονητή Πάμπλο Ιμπάνιεθ , άφησε ορθάνοιχτο παράθυρο στους «ερυθρολεύκους» σε περίπτωση που δεν ανανεώσει τη συνεργασία του με την Βιγιαρεάλ. 
Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στον «Πρωταθλητή» οι αναμνήσεις του Βαλβέρδε από τον Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι πολύ καλές μιας και πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην καριέρα του.  «Τον συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά. 

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω τώρα αν θα επιστρέψει ή όχι. Είναι, όμως, ένα ανοιχτό ενδεχόμενο. Άλλωστε ο Βαλβέρδε έχει πολύ καλές αναμνήσεις από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, που μαζί του πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος. Γίνεται αντιληπτό ότι τον συνδέουν πολλά με αυτή την ομάδα. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο όπως είναι εκείνος. Εξάλλου, πάντα θα πρέπει να αφήνουμε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Τώρα δουλεύει σε κάποια άλλη ομάδα και στόχος του είναι να πάει όσο καλύτερα γίνεται.  

Στη συνέχεια ερωτηθείς αν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει ο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό είπε στον δημοσιογράφο πως «Εσείς δεν θα θέλατε να γράφετε στην Marca;» και αφού πήρε απάντηση «φυσικά και αν μπορούσα θα το έκανα» το συνέχισε με τα εξής λόγια: 

«(γέλια.). Ε, τότε τι με ρωτάτε; Πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Επέστρεψε με το νταμπλ στην Ισπανία». 

Όσο για το αν έχουν γίνει επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές, είπε: «Όχι, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση. Τουλάχιστον μαζί μου δεν έχει μιλήσει κανένας. Δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο, δεν γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο και με τον Βαλβέρδε. Όπως πιθανότατα γνωρίζετε όταν έφυγε για να επιστρέψει στην Ισπανία είχα δεχθεί έντονη κριτική αλλά η απόφαση ήταν δική του (γέλια)». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: