Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1

Ο Ολυμπιακός έχασε από ΠΑΟ και τον Κάκο με 2-1 στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική, αν και με την απόδοση του ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ποιος είναι ο καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έκανε μέτρια εμφάνιση και έδωσε το δικαίωμα στους ανύπαρκτους και στον Κάκο να γυρίσουν το ματς.
Και όταν λέω έδωσε το δικαίωμα το εννοώ, καθώς όποιος είδε το ματς κατάλαβε πόσο χάλια είναι αυτός ο ΠΑΟ και πόσο μαγική εικόνα είναι το σημερινό αποτέλεσμα, έτσι όπως διαμορφώθηκε.
Επρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο που τους είχαμε κάνει χαζούς και δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό μας. Εστω και αν δεν κάναμε τις κλασικές ευκαιρίες, μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κάνοντας 55.000 θεατές να στέκονται σαν αγάλματα, για μια ακόμη φορά.
Τέλος πάντων δεν έγινε και τίποτα, συνεχίζουμε να είμαστε πρώτοι και πάμε στο επομενο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Kαντέ, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Πλεσί, Σίλβα, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Σισέ.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Μιραλάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: