Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

goal.com για Καραγκούνη: Προσποιείται σαν να τον πυροβόλησαν

Ένα μίνι-αφιέρωμα σε παίκτες που ενεργού υπερβολικά ύστερα από επαφές με τους αντιπάλους, έκανε το goal.com.
Αιτία στάθηκε μια φάση του κυριακάτικου ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με πρωταγωνιστές τον Έλληνα διεθνή και τον Πάολο Γκερέιρο.
Το κείμενο του goal. com αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή στην Ελλάδα έγινε το υψηλού προφίλ ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να φεύγουν νικητές με 1-0. Κυνηγώντας το σκορ κατά την διάρκεια του δευτέρου μέρους, ο έμπειρος αστέρας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Καραγκούνης, πήρε την μπάλα στο μισό του αντιπάλου και το μόνο που έκανε ήταν να προσποιηθεί έναν τραυματισμό, λες και τον πυροβόλησαν.

Προστατεύοντας την μπάλα από έναν μέσο της ΑΕΚ και με τον διαιτητή σε κοντινή απόσταση, ο Καραγκούνης δέχτηκε ένα ελαφρύ χτύπημα στο πόδι του. Αντί να δεχτεί την επαφή σαν άνδρας ωστόσο, το νούμερο οχτώ του Παναθηναϊκού ενήργησε σαν να ήταν στρατιώτης στις ακτές της Νορμανδίας και έπεσε πιάνοντας το γόνατο του, με δήθεν αγωνία.

Ωστόσο δυστυχώς για τον Καραγκούνη, η κοντινή θέση του διαιτητή λειτούργησε εναντίον του. Δευτερόλεπτα αφότου ούρλιαζε σαν μωρό, ο έμπειρος επαγγελματίας σηκώθηκε και πάλι στα πόδια του στο άψε σβήσε, την ώρα που ο άνθρωπος με τα μαύρα τον «κάρφωνε» με τα μάτια, δίνοντας του το βλέμμα του θανάτου».

Σε ένα άλλο σημερινό σχετικό αφιέρωμα της ίδιας ιστοσελίδας, ο Καραγκούνης συμπεριλαμβάνεται στους 10 μεγαλύτερους «βουτηχτές» όλων των εποχών. Στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται ακόμα τα ονόματα των Γκάρι Λίνεκερ, Λούκα Τόνι, Μπερντ Χελτσενμπάιν, Φράνσις Λι, Πίπο Ιντσάγκι, Αντρέας Μέλερ, Πολ Άλκοκ (διαιτητής!), Ρομπέρτο Ρόχας και Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Σχόλιο Sports-blog
Σε πήρανε χαμπάρι και οι Αγγλοι Καραβούτα. Και σε δουλεύουν ψιλό γαζί. Καιρός ήταν.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: