Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ενοχλήσεις Φέτφα-Ριέρα-Πάντελιτς

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: 
"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (24/10, 20:30) με τον Αρη. 
Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο, ενώ ο Πάντελιτς ακολούθησε πρόγραμμα διάρκειας 20 λεπτών το οποίο περιλάμβανε τρέξιμο. Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Ριέρα που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι χαμηλά, ενώ στο τέλος της σημερινής προπόνησης ενημέρωσε ότι νιώθει μια μικρή ενόχληση στο αριστερό γόνατο ο Φετφατζίδης. 
Οι Πάντελιτς, Ριέρα και Φετφατζίδης υποβλήθηκαν το μεσημέρι στο θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία. Από τα αποτελέσματα της εξέτασης διαπιστώθηκαν τα ακόλουθα: 
Η ενόχληση που νιώθει ο Πάντελιτς στο αριστερό του γόνατο προέρχεται από μια κύστη baker που υπάρχει στο σημείο εκείνο. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα αξιολογηθεί αύριο και αναλόγως θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ή όχι στον αγώνα με τον Αρη. 
Ο Ριέρα ταλαιπωρείται από ένα οίδημα μαλακών μορίων στο αριστερό πόδι χαμηλά και αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. 
Η ενόχληση που παρουσίασε ο Φετφατζίδης, οφείλεται σε ένα οστικό οίδημα μηριαίου κονδύλου στο αριστερό γόνατο και η δυνατότητα συμμετοχής του ή όχι στον αγώνα με τον Αρη θα αξιολογηθεί αύριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: