Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Βαλβέρδε: Να παίξουμε σοβαρά με Ηλιούπολη

Στην προπόνηση της ομάδας, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για το νοκ άουτ ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (27/10) με αντίπαλο την Ηλιούπολη (20:00, Conn-x TV) στο γήπεδο του Αιγάλεω: 
"Πρέπει, όλοι μας, να ξεχάσουμε το παιχνίδι με τον Αρη. Ήταν σίγουρα μία πολύτιμη νίκη για εμάς και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους σας για την προσπάθεια που κάνατε. Αυτή την στιγμή έχουμε μπροστά μας το ματς Κυπέλλου με την Ηλιούπολη και πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί. 

Δεν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό ακόμη, έχουμε άλλο ματς πριν. Πρώτα η Ηλιούπολη και μετά ο Παναθηναϊκός", υπογράμμισε ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε: Tην περασμένη σεζόν πάθατε "ζημιά" στο Κύπελλο όταν και αποκλειστήκατε από τον Πανσερραϊκό. Όσοι ήσασταν πέρσι στην ομάδα το θυμάστε πολύ καλά, το ζήσατε. Δεν πρέπει να πέσουμε θύματα έκπληξης. Είναι ένας αγώνας νοκ-άουτ, δεν υπάρχει ρεβάνς και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να δούμε το ματς σαν τελικό. Πρέπει να προκριθούμε.
"Η Ηλιούπολη μπορεί να μην είναι στις πρώτες θέσεις στη δεύτερη κατηγορία, αλλά θα έχει μεγάλο κίνητρο και μπορεί να μεταμορφωθεί. Έχουν δυσκολίες αυτά τα παιχνίδια κι αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, θα το συνειδητοποιήσετε στο γήπεδο από το πρώτο πεντάλεπτο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: