Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μιλάνε όλοι μιλάνε και οι ......

Μέρος Ανακοίνωσης Ερασιτεχνικής ΑΕΛ που απευθυνόταν στον Ολυμπιακό Βόλου.

"Με οργή παρακολουθούμε εδώ και μία εβδομάδα το κρεσέντο των προκλήσεων εκ μέρους του «επώνυμου φιλάθλου» και της διοίκησης της γειτονικής ομάδας που μοιράζεται το ίδιο χρώμα και όνομα με τον εκ Πειραιώς προερχόμενο δυνάστη του ελληνικού ποδοσφαίρου".....

Και έχουμε να κάνουμε το εξής σχόλιο.

Σε πείραξε ο Θρύλος της Ελλάδας, ο Ολυμπιακός κύριε πρόεδρε της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.Λίοντο ή όπως σε λένε?

Ναι ρε. Δυνάστης είναι ο Θρύλος γιατί είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και άξια κατακτάει τα πρωταθλήματα.

Ξέχασες μάλλον ότι ο "δυνάστης του Ελληνικού ποδοσφαίρου" σε έχει σώσει σαν ομάδα οικονομικά ουκ ολίγες φορές. Ξέχασες ότι σου έωσε 1,5 δισεκατομύριο δραχμές κάποτε για να αγοράσει τον Βενετίδη και δεν θυμάμαι πόσα ακόμη για τον Μπίλαρο τον Καραπιάλη.

Ξέχασες μάλλον πως πήρες εσύ το πρωταθληματάκι που πήρες το '87 μάλλον έτσι? Ξέχασες ότι το πήρες με το σκάνδαλο του ντοπαρισμένου παίκτη σας έτσι? Και σας το χάρισαν αφού κλείσατε τους δρόμους στην Βιοκαρπέτ. Αντε γιατί δεν είμαστε τίποτα παιδάκια και τα θυμόμαστε όλα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ. Ο Ολυμπιακός σε πείραξε.

Αντε λοιπόν στα φιλαράκια σας τους βάζελους (κολλητοί δεν είναι Πηλαδάκης-Βγενόπουλος ή κάνω λάθος?) και μην ξαναπιάσεις στο στοματάκι σου τον Ολυμπιακό. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι... αντε να μην το πω.

Εύχομαι λοιπόν μέσα από την καρδιά μου στον συνονόματο Ολυμπιακό Βόλου να πετύχει μια μεγάλη νίκη απέναντι στην θλιβερή ομαδούλα σου κ. Λιόντο. Και επίσης εύχομαι του χρόνου να σας δω στην Β' εθνική μαζί με το άλλο πράσινο παράρτημα τον ΟΦΗ. Προς τα εκεί οδεύετε έτσι και αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: