Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ίβκοβιτς: "Πρέπει να ξυπνήσουμε"

Αρχικά, ο Ντούντα σχολίασε: "Νομίζω ότι η Μπάμπεργκ άξιζε τη νίκη, ήταν καλύτερη ομάδα, το πρόβλημά μας ήταν ο έλεγχος του ρυθμού. Για περίπου 30 λεπτά δεν τον είχαμε. Αυτό φάνηκε από τα 16 λάθη και τις μόνο εννέα ασίστ, αλλά και από το ότι στο τέλος του αγώνα επιλέξαμε να σουτάρουμε τόσα πολλά τρίποντα.

Το θετικό είναι ότι ο αρχηγός μας, ο Θοδωρής Παπαλουκάς, άρχισε να δημιουργεί, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετό. Ηξερα ότι θα ήταν δύσκολο να μαρκάρουμε τον Χάινς, αλλά δεν παίξαμε έξυπνα. Ήξερα ότι είναι η αρχή της σεζόν, αλλά δεν περίμεναμε να είμαστε τόσο κακοί. Η Μπάμπεργκ έχει παίξει έξι παιχνίδια αυτή τη σεζόν, εμείς μόνο ένα. Οι παίκτες μου προσπαθούν, όμως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο".

Εν συνεχεία, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είπε πως θα πρέπει να ξυπνήσουν οι παίκτες του: "Πρέπει όλοι να καταλάβουν τι συνέβη. Ήταν το αντίθετο από αυτό που συνέβη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Δεν κοιμόμουν γι' αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να ξυπνήσουμε".

Αναφερόμενος στους Παπανικολάου και Κέσελ, είπε: "Για μένα ο Παπανικολάου είναι πολύ ταλαντούχος, όπως και ο Κέσελ. Έχει πολύ ταλέντο, αλλά είναι η πρώτη του σεζόν και πρέπει να αρχίσει. Δεν είναι τόσο σημαντικό να ξεκινά. Ο Παπανικολάου είναι μεγάλα ταλέντο και πρέπει να τους βοηθήσουμε να γίνουν καλύτεροι".

Τέλος, αναφέρθηκε και στο γερμανικό μπάσκετ: "Ξέρω το γερμανικό μπάσκετ και τη νοοτροπία των ομάδων τους. Για μένα δεν είναι έκπληξη. Πρέπει πάντα να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Για τον κόσμο μπορεί να είναι, αλλά για μένα όχι και τόσο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: