Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Ήταν σωστή επιλογή να πάμε με κόσμο στην Ξάνθη?

Αναρωτιέμαι πραγματικά αν ήταν καλή επιλογή να επιμένουμε τόσο πολύ, προκειμένου να παίξουμε στην Ξάνθη με κόσμο . Βλέποντας τις ποινές κεκλεισμένων των θυρών που έπεσαν σε ΠΑΟ και ΠΑΟΚ διαπιστώνω ότι φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σε ότι αφορά τις τιμωρίες των ομάδων.
Πλέον τιμωρούνται άπαντες ακόμη και για επεισόδια που γίνονται εκτός γηπέδου. Δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία. Είτε γίνονται επεισόδια στο γήπεδο είτε στην Εθνική οδό, είτε στο κέντρο της κάθε πόλης υπεύθυνη είναι η ομάδα και αυτή θα τιμωρείται.
Οπότε ρωτάω, είναι σοφή επιλογή να πάμε με κόσμο στην Ξάνθη? Έστω και αν οι περισσότεροι θα είναι από τις γύρω περιοχές.
Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα γίνει προβοκάτσια από αντίπαλους οπαδούς έξω από το γήπεδο προκειμένου να τσιμπήσουν και να προκληθούν οι δικοί μας? Και αν τσιμπήσουν και κάνουν μανούρα? Πάρε καμπάνα 1 αγωνιστική να έχεις να πορεύεσαι.
Καλό θα είναι να επανεξετασθεί η πολιτική μας όσον αφορά την παρουσία κόσμου στα εκτός έδρας ματς.
Και κατά περίσταση να υπάρχει η ανάλογη απόφαση.
Τέλος πάντων. Ας ελπίσουμε όσοι πάνε στην Ξάνθη να είναι σοβαροί και πάνω από όλα να αποφύγουν τις όποιες χαζομάρες , προκειμένου να κρατήσουμε το Καραϊσκάκη ανοικτό σε όλα τα φετινά ματς.
Προσοχή μεγάλη λοιπόν και μακριά από καφρίλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: