Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις παικτών

Μιραλάς: Πιο απελευθερωμένοι στο ντέρμπι
Είναι πολύ σημαντικό το +4 για εμάς και τους φιλάθλους μας γιατί θα παίξουμε πιο απελευθερωμένα στο ντέρμπι", δήλωσε αρχικά για το ντέρμπι και το +4.
Όσο για το ματς με τον Άρη, τόνισε: "Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 2-3 γκολ, αλλά στο δεύτερο τραβηχτήκαμε λίγο πίσω".
Για το αν είχαν το μυαλό τους στο ντέρμπι: "Δεν το κάναμε γιατί είχαμε στο μυαλό μας το ντέρμπι, απλά είναι από τα λάθη που δεν πρέπει να ξανακάνουμε".
Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: "Ενόψει του ΠΑΟ μπορεί να είναι επικίνδυνο να χάνουμε ευκαιρίες έχει ήδη συμβεί σε 2 αγώνες και θα δουλέψουμε πάνω σ' αυτό στις προπονήσεις".

Μέλμπεργκ: "Όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς"
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ στάθηκε στην συγκομιδή βαθμών: "Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλα γκολ. Σημασία όμως έχει η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γιατί έρχονται δύσκολα ματς με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ εκτός".
Για το +4 ενόψει και του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ: "Δεν παίζει ρόλο η διαφορά, αυτά είναι ντέρμπι. Σίγουρα η πίεση είναι μεγάλη αλλά εμείς θέλουμε το πρωτάθλημα. Κάνουμε πολύ καλή προπόνηση και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Α. Παπαδόπουλος: "Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται κανέναν"
Για το κρίσιμο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, μίλησε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν φοβάται ούτε τον Σισέ, ούτε κανέναν.
"Είναι σημαντικό το ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, για τον κόσμο και όλη την οικογένεια του συλλόγου. Αυτό το ματς πρέπει να το κερδίσουμε, αλλά πριν από αυτό υπάρχει το ματς Κυπέλλου, που πρέπει να καθαρίσουμε και για αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί.
Για τον Σισέ έχω να πω ότι ο Ολυμπιακός δεν φοβάται έναν παίκτη ή μία ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει ποιοτικούς παίκτες, αλλά στα ντέρμπι παίζει ρόλο η ψυχή και το πάθος, στοιχεία που τα έχουμε δείξει μέχρι στιγμής και θα τα δείξουμε στη συνέχεια", δήλωσε ο Έλληνας αμυντικός.
Για το ματς με τον Άρη: "Μπήκαμε πολύ δυνατά, βάλαμε το γρήγορο γκολ και χάσαμε και άλλες πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς. Δεν το κάναμε, αλλά το ελέγχαμε το ματς. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να συνδυάζει το ωραίο ποδόσφαιρο με την ουσία. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να δουλεύουμε σκληρά".

Ντουντού: "Ευτυχώς δεν μας στοίχισε"
Για τον κακό ρυθμό που παρουσίασε στο δεύτερο μέρος η ομάδας του μίλησε ο Ντουντού: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στην επανάληψη χάσαμε λίγο τον ρυθμό και δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Ευτυχώς δεν μας στοίχισε. Το ντέρμπι είναι το πιο σημαντικό στην Ελλάδα και πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος".

Πάρντο: "Πανέτοιμος για το ντέρμπι"
Ο Ούρκο Πάρντο που για δεύτερο παιχνίδι υπερασπίστηκε την "ερυθρόλευκη" εστία δεν έκρυψε την χαρά του και δήλωσε έτοιμος για ΟΑΚΑ αν χρειαστεί:"Ένιωσα πολύ όμορφα που έπαιξα μπροστά στον κόσμο μας και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι βασικός. Αν μου πει ο προπονητής να παίξω και στο ντέρμπι, θα είμαι πανέτοιμος. Κάθε νίκη είναι σημαντική".

Δεν υπάρχουν σχόλια: