Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ 1-0, φιλικό ματς

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν των Τούρκων με 1-0. χάρη στο γρήγορο γκολ του Μιραλάς (1') αλλά έχασαν με τραυματισμό τους Ριέρα και Ουρτάδο. Από θαύμα γλίτωσε ο Μιραλάς στο υπέρμετρα σκληρό παιχνίδι των παικτών της τουρκικής ομάδας.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο όπου δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες για γκολ αλλά στην συνέχεια έπεσε και δεν είχε ρυθμό. Γενικά πάντως ήταν ένα σκληρό ματς με πολλές κλωτσιές εκατέρωθεν που τελικά μόνο χρήσιμα συμπεράσματα δεν μπόρεσε να βγάλει ο προπονητής της ομάδας μας.

Ολυμπιακός: Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοντέστο, Φουστέρ (56’ Γέστε), Φέισα (56’ Ουρτάδο) (83’ Ποτουρίδης), Μιραλάς (66’ Γκρμπιτς), Ριέρα (70΄Παπάζογλου), Πάντελιτς (46’ Χαβίτο).

Γαλατάσαράι: Μουσλέρα, Σερβέτ (79’ Κουλσελάμ), Ζαν (Κουρτουλούς), Ουιφαλούσι (76’ Μπιριντσί), Μπαλτά, Μέλο, Σαρίογλου, Ινάν, Καζίμ, Στάνκου (Γιλμάζ), Μπάρος (Ελμάντερ).

Τιμητική πλακέτα απέμεινε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, στον ομόλογό του της Γαλατάσαραϊ λίγο πριν την έναρξη του ματς. Προσκεκλημένος στις θέσεις των VIP απόψε και ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, ενώ την αποστολή της τουρκικής ομάδας συνόδευσαν και 30 δημοσιογράφοι και τεχνικοί ραδιοφώνου/τηλεόρασης, στοιχείο που καταδεικνύει τη σημασία που δίνουν στο παιχνίδι οι γείτονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: