Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ζητάνε και τα ρέστα οι Ιταλοί της Κατάνια

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τη γείτονα χώρα, η Κατάνια, σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Ολυμπιακού για την ματαίωση του αποψινού φιλικού.

Όπως αφήνουν να εννοηθεί απο τον Ιταλικό σύλλογο, εκ Σικελίας ορμώμενο , το φιλικό που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα ματαιώθηκε με υπαιτητιότητα του Ολυμπιακού, αφού το αεροπλάνο που έστειλαν οι Ιταλοί, περίμενε τον Ολυμπιακό που δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τουλάχιστον έτσι λέει η εκδοχή των Ιταλών.

Στη Ελληνική, σωστή εκδοχή, η αλήθεια ειναι οτι ο Ολυμπιακός περίμενε το αεροπλάνο που θα έστελνε η Κατάνια για περισσότερο απο 3 ώρες, αφού όπως ενημερώνονταν οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων, η πτήση τσάρτερ δεν μπορούσε να απογειωθεί απο την Ιταλία, λόγω της δραστηριότητας της Αίτνας.

Η ανακοίνωση των Ιταλών, αναφέρει:

«Η Κατάνια ανακοινώνει την ακύρωση του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε αρχικά προγραμματιστεί στις 20:45 απόψε στο Angelo Massimino, μετά την απόφαση της ελληνικής ομάδας να μην πάρει την πτήση τσάρτερ στο πλαίσιο της σύμβασης με την Κατάνια.

Όπως συμφωνήθηκε, το αεροσκάφος για τη μεταφορά της ομάδας του Ολυμπιακού, έφτασε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», περιμένοντας μέχρι αργά το πρωί της Κυριακής, όμως κανένας από τον Ολυμπιακό δεν ήταν εκεί. Η ανεξήγητη στάση του Ολυμπιακού, ο οποίος ποτέ δεν ανακοίνωσε την απόφασή του στην Κατάνια, παρά την συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, προκαλεί σημαντική οικονομική ζημία στο σύλλογο και η Κατάνια διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει νομική δράση για την προστασία των δικαιωμάτων της.

Η Κατάνια πρέπει να σταματήσει τις πωλήσεις των εισιτηρίων για το φιλικό που ακυρώθηκε και να επιστρέψει το ποσό που έχει ήδη δαπανηθεί από τους φίλους της ομάδας για την αγορά του εισιτηρίου του αγώνα, κάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα. Η Κατάνια θα παίξει απόψε στις 20.30 στο γήπεδο «Angelo Massimino» απέναντι στην Μιλάτσο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας, με την είσοδο να είναι ελεύθερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: