Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Για 3 μεταγραφές ακόμη?

Το κρίσιμο μεταγραφικό ραντεβού του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού έλαβε τέλος. Ο προπονητής του Πρωταθλητή Ελλάδας συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (18/8) με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου. Στη συζήτηση συμμετείχε μέσω τηλεφώνου και ανοιχτής ακρόασης ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ το "παρών" έδωσε και ο μάνατζερ Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

Η είδηση είναι πως ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει τρεις ακόμα μεταγραφές μέχρι το φινάλε της καλοκαιρινής περιόδου. Θα αποκτηθούν δύο χαφ: ο πρώτος στόχος είναι ο Καμερουνέζος μέσος της Άστον Βίλα, Ζαν Μακούν, για τον οποίο θα γίνει προσπάθεια να έρθει ως δανεικός με προοπτική αγοράς το επόμενο καλοκαίρι (εναλλακτική λύση ο Χιλιανός, Μάρκο Εστράδα, της Μονπελιέ), ενώ φαβορί για τη θέση του δεύτερου μέσου είναι ο Ισπανός, Πάμπλο Ορμπάιθ.
Για να γίνει η δεύτερη μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, πρέπει να αποχωρήσει ο Μοϊσές Ουρτάδο, του οποίου η μετακίνηση σε ομάδα του εξωτερικού βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Παράλληλα, η διοίκηση ικανοποιεί το αίτημα του Βαλβέρδε για την απόκτηση ενός επιθετικού, που να μπορεί να αγωνιστεί και στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, καθώς πίσω από τον Άλμπερτ Ριέρα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη λύση και προς το παρόν καλύπτεται εκ των έσω. Το όνομα του Μπέντζαμιν Ονουάτσι "παίζει" δυνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: