Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Γ-ΕΛΛΑΣ-Το θέατρο του παραλόγου

Θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ λίγο εκτός από τα αθλητικά και με κοινωνικά θέματα σήμερα. Που σχετίζονται με τον αθλητισμό βέβαια.
Αυτά που γίνονται στο «Ελλαδιστάν» δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Ούτε στην χειρότερη μπανανία του κόσμου.
3 ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος να τινάζονται τα πάντα στον αέρα από αποφάσεις που θα έπρεπε να έχουν παρθεί τουλάχιστον 2,5 μήνες πριν. Επειδή τώρα το θυμήθηκαν κάποιοι ή επειδή τώρα βολεύει την κυβέρνηση να βγουν αυτές οι αποφάσεις, προκειμένου να καλυφθούν οι κοινωνικές αναταραχές που θα προκύψουν σε λίγες ημέρες με τα νέα μέτρα που θα αναγκαστεί να πάρει η διορισμένη από την Τρόικα κυβέρνηση. Το ίδιο δεν είχε γίνει και τον Ιούνιο λίγο πριν από την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου? Τυχαίο? Δεν νομίζω.
Τώρα το θυμηθήκατε κύριοι να ελέγξετε τις μετοχικές συνθέσεις των ομάδων? 3 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα? Πλάκα κάνετε ρε ?
Γιατί δεν το κάνατε τον Ιούνιο? Ώστε να υπάρχει χρόνος να εκδικαστούν όλες οι εφέσεις και τυχόν άλλες εκκρεμοδικίες υπάρξουν?
Και γιατί πέρυσι η ίδια επιτροπή δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα στις ίδιες μετοχικές συνθέσεις? Έλα ντε?
Μιλάμε για ένα τεράστιο οίκο ανοχής , για να μην το πω αλλιώς, (αν και μάλλον αδικούμε τους οίκους ανοχής με αυτή την σύγκριση).
Κανονικά θα έπρεπε να είχαν παραιτηθεί όλοι οι κύριοι της ΕΠΟ. Γιατί δική της ευθύνη είναι κατά την γνώμη μου το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί. Και γιατί επέτρεψε στην πολιτεία να επηρεάσει αποφάσεις της, καταστρατηγώντας το περιβόητο αυτοδιοίκητο που επιβάλει η ΟΥΕΦΑ. Και γιατί φέρετε εδώ και μήνες χωρίς πυγμή σαν «κότα» , υποκύπτοντας σε κάθε είδους συμφέροντα. Και γιατί επίσης επέτρεψε στον ΟΦΗ να προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια χωρίς να τον τιμωρήσει, δημιουργώντας έτσι δεδικασμένο ώστε να προσφύγουν τώρα και οι Λάρισα, Πανσερραικός, Ηρακλής και δεν ξέρω και εγώ ποιος άλλος θελήσει. Και βγαίνουν τώρα από την ΕΠΟ και απειλούν με αποβολή από το πρωτάθλημα όποιον προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια.
Χαχαχαχα. Μας πείσατε…….
Μιλάμε ότι τα έχουν κάνει πάνω τους από τον φόβο οι παράγοντες των παραπάνω ομάδων. Κανένας δεν θα τιμωρηθεί και για τίποτα. Σας το υπογράφω.
Και έτσι το πρωτάθλημα θα αρχίσει ένας Θεός ξέρει πότε επειδή είναι άχρηστοι οι της ΕΠΟ και δεν μπορούν ή δεν θέλουν να εφαρμόσουν τον κανονισμό. Και έτσι κάποιες ομάδες που έπεσαν αγωνιστικά στην παρακάτω κατηγορία μπορούν να μπλοκάρουν ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και να τινάζουν στον αέρα προγραμματισμούς ομάδων και τηλεοπτικών σταθμών που έχουν επενδύσει κάποια εκατομμύρια.
Συγχαρητήρια…….. Τα καταφέρατε.
Επίσης με ποιο δικαίωμα κ. Υπουργέ Πολιτισμού εσείς διατάσετε μια εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρία (βλέπε ΟΠΑΠ), να διακόπτει την χρηματοδότηση προς το ποδόσφαιρο? Τι έχουμε εδώ? Σοβιετική Ένωση? Αποφασίζουμε και διατάζουμε? Υπάρχουν υπογεγραμμένες συμβάσεις με τον ΟΠΑΠ ή όχι? Πως καταστρατηγούνται με το έτσι θέλω? Δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα.
Και στο κάτω-κάτω της γραφής ας πάνε οι ομάδες να αναζητήσουν χορηγούς σε ξένες εταιρίες στοιχήματος. Λέτε να μη βρουν? Ουρές θα κάνουν προκειμένου να διαφημιστούν.
Ας αξιοποιήσουν αυτό το όπλο που έχουν οι κύριοι της Super League και θα σου πω εγώ τι αναστολή επιχορήγησης θα γίνει από τον ΟΠΑΠ. Όχι αναστολή , αύξηση θα πάρουν κιόλας.
Να δω τι άλλο θα δούμε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου που θα πρέπει να περάσουν τα νέα μέτρα της Τρόικας. Γιατί η αναταραχή στον αθλητισμό είναι προτιμότερη από την κοινωνική αναταραχή. Έτσι δεν είναι κύριε Πρωθυπουργέ και κ. Υπουργέ Πολιτισμού? Συμφέρει πολύ.
Μόνο που μάλλον ξύπνησαν τα «πρόβατα» και πλέον δεν τρώνε κουτόχορτο. Και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι μεθοδεύετε.
Και δεν πρόκειται να γλιτώσετε ούτε τις διαδηλώσεις , ούτε της κατακραυγή όσο και αν προσπαθήσετε να αποπροσανατολίσετε τον κόσμο.
ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Κόσμος που πεινάει δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θυμηθείτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια: