Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Το εγκώμιο του Λούκας


Ευκαιρία να δείξει στον Ολυμπιακό ό,τι δεν του επέτρεψαν τα ντραφτ του ΝΒΑ, ευκαιρία να αναδειχθεί στην Ευρώπη.

Ως τέτοια βλέπει ο Τομ Ίζο τη μεταγραφή του Κέιλιν Λούκας στον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως για τον πρώην παίκτη του στο Μίτσιγκαν Στέιτ το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι ένα στοίχημα που μπορεί να κερδίσει.

Σκιαγραφεί άλλωστε το προφίλ ενός ηγέτη, που δεν ταυτίζεται ποτέ με την ήττα και σε μία τέτοια περίπτωση δε θα μπορούσε να δώσει κανείς αντίθετα προγνωστικά.

«Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως υπέγραψε στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα. Οφείλω να πω πως ακόμα και τώρα πιστεύω πως ο συγκεκριμένος παίκτης έπρεπε να βρίσκεται στα ντραφτ. Οι ομάδες του ΝΒΑ δεν τον προτίμησαν, κάτι που πιστεύω πως θα αποδειχθεί λάθος τους στο μέλλον. Ευτυχώς οι δρόμοι του μπάσκετ δεν κλείνουν και στην Ελλάδα θα πάρει τις ευκαιρίες για να δείξει τις τεράστιες δυνατότητές του.

Ο Κέιλιν δεν υποχωρεί μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν. Πρόκειται για ένα νικητή στο παρκέ. Δεν ξέρω πώς ακούγεται στην Ευρώπη, όμως με το Μίτσιγκαν Στέιτ ο Λούκας έδειξε ότι δεν αποδέχεται την ήττα εύκολα.

Από όσα γνωρίζω από το ευρωπαϊκό μπάσκετ, ο Ολυμπιακός αποτελεί ένα μεγάλο όνομα και το πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει δυνατές ομάδες. Είναι η ευκαιρία του να δείξει αυτά που γνωρίζουμε, παίζοντας σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο και στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη», ανέφερε στον «Πρωταθλητή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: