Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Μανιάτης: "Θα κερδίζαμε με 11"

Πιο αναλυτικά, ο Έλληνας διεθνής είπε:

"Το σημαντικό είναι ότι σταθήκαμε καλά απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι η Ίντερ. Σίγουρα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια με βοηθάνε και νομίζω πως είμαστε σε καλό βαθμό ετοιμότητας τόσο για τους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και του Champions League. Εάν μέναμε με έντεκα ποδοσφαιριστές θα παίρναμε το παιχνίδι. Ήταν ένα σημαντικό φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Καταφέραμε και δείξαμε πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο, πετύχαμε δύο γκολ με παίκτη λιγότερο και εκτιμώ ότι η ομάδα θα δείξει ακόμα καλύτερο πρόσωπο από την αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν το τελευταίο ματς προετοιμασίας και έχουμε ακόμα χρόνο και να δείξουμε τα πράγματα που θέλουμε και να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

Για το αν το ματς ήταν μια πρόβα για το Τσάμπιονς Λιγκ:

"Γι' αυτό δουλέψαμε όλο το καλοκαίρι, θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο είμαι σίγουρος γι αυτό. Αν ήμασταν έντεκα παίκτες θα παίζαμε καλύτερα και θα μπορούσαμε να πάρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν παίζεις με παίκτη λιγότερο κοιτάς να είσαι πιο μαζεμένος πιο συγκεντρωμένος. Το καταφέραμε αυτό και βάλαμε δύο γκολ. Σταθήκαμε καλά είναι δύσκολο. Είχε και ζέστη, είχε και υγρασία".

Τέλος, για το πόσο βοηθούν έναν ποδοσφαιριστή αυτά τα ματς:

"Αυτά τα ματς είναι κάτι διαφορετικό για μένα, μαθαίνεις πάρα πολλά. Αυτά περιμένω εγώ και όλοι στην ομάδα. Μέσα από τέτοια ματς γίνεσαι καλύτερος ποδοσφαιριστής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: