Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η Αποστολή για Γαλατά

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί τις υπηρεσίες αρκετών παικτών, οι οποίοι για διαφορετικούς λόγους δεν θα δώσουν το "παρών" στην επικείμενη συνάντηση.

Συγκεκριμένα εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Αριέλ Ιμπαγάσα, Βασίλης Τοροσίδης, Ραφίκ Τζεμπούρ και Όλοφ Μέλμπεργκ (στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να τον αποκλείσει για προληπτικούς λόγους), ενώ για λόγους ξεκούραση εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Φετφατζίδης, Σήφης Δασκαλάκης, Γιάννης Φετφατζίδης, Αλεξάνταρ Κάταϊ και Γιώργος Βαλεριάνος.

Για αγωνιστικούς λόγους εκτός έμειναν και οι Γιώργος Γκαλίτσιος με τον Σουμπίνιο, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει της νέας περιόδου και σύντομα θα παρθούν αποφάσεις σχετικά με το μέλλον τους.

Στον αντίποδα, στην αποστολή συμπεριέλαβε τους: Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φέισα, Ουρτάδο, Μοδέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ριέρα, Πάντελιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: