Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Ατζέντης Ουρτάδο-Ψάχνουμε κοινά αποδεκτή λύση

Ο Αγκιλάρ μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα "Sport24.gr" για τις συζητήσεις αυτές:

"Δεχτήκαμε μια πρόσκληση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός να έρθουμε στην Αθήνα για να συζητήσουμε την πιθανότητα της λύσης του συμβολαίου του Μοϊσές. Ανταποκριθήκαμε αμέσως και χθες το απόγευμα είχαμε μια πρώτη συνάντηση με τον κύριο Βρέντζο σε φιλικό κλίμα. Ακούσαμε την πρόταση του συλλόγου, αναπτύξαμε τις δικές μας θέσεις και φαντάζομαι και ελπίζω ότι μπορούμε να καταλήξουμε σε μια κοινή συμφωνία που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δυο πλευρές".

Εν συνεχεία, ο ατζέντης του Ουρτάδο παραδέχθηκε το ενδιαφέρον της Ξαμάξ ενώ αναφέρθηκε και στην ισπανική Ράγιο Βαγιεκάνο που έχει κάνει κίνηση για τον πελάτη του:

"Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ποσό που προσφέρει η Ράγιο και στις αποδοχές του παίκτη στον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρούμε μια λύση με τον Ολυμπιακό, να καταλήξουμε σε μια αποζημίωση που θα ικανοποιεί και τις δυο πλευρές, σε σχέση πάντα με το νέο συμβόλαιο που θα υπέγραφε ο Μοϊσές, αν βέβαια τελικά φύγει από την Ελλάδα".

Τέλος, πρόσθεσε:

"Ίσως να μη χρειαστεί καν να επιστρέψουμε στην Αθήνα, αφού όλα μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει στα επόμενα 24ωρα σχετικά με το μέλλον του Μοϊσές. Ίσως να ταξιδέψουμε απευθείας για την Ελβετία. Όμως όλα θα εξαρτηθούν από την καλή διάθεση και των δυο πλευρών, αφού ψάχνουμε μια κοινά αποδεκτή λύση που να ικανοποιεί και τον παίκτη, αλλά και τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: