Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Μαρσέιγ 0-1

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στη Μαρσέιγ και γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.
Κάκιστος ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ. Απογοητευτικός. Χωρίς δυνάμεις, χωρίς σχέδιο, χωρίς τακτική και εντελώς ασύνδετος. Πράγμα απαράδεκτο για μια ομάδα που κάνει προετοιμασία σχεδόν 2.5 μήνες τώρα. Εστω και αν το γεγονός ότι δεν είχε παίξει ούτε ένα επίσημο ματς έπαιξε τον ρόλο του.
Σε όλο το ματς σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν μετριότατος εως κακός. Δεν κατάφερε να δημιουργήσει ούτε μια σοβαρή ευκαιρία. Δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλλα στα πόδια του και δεν μπορούσε να αλλάξει 2 σωστές μπαλιές. Το αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από μια μετριότατη ομάδα σαν την Μαρσέιγ και να τελειώσει σχεδόν από τη πρώτη αγωνιστική το φετινό Ευρωπαικό όνειρο για διάκριση, εκτός και αν γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στην συνέχεια, πράγμα που δεν πιστεύω.
Μεγάλες ευθύνες έχει κατά την γνώμη μου και ο προπονητής μας, με την σύνθεση που κατέβασε την ομάδα. Φέισα και Γέστε ήταν μάλλον οι χειρότεροι παίκτες του γηπέδου. Πιο αργοί και από το ριπλέυ.
Μακοπυν και Ιμπαγάσα έπρεπε να παίζουν από την αρχή του ματς κατά την γνώμη μου.
Τώρα έτσι όπως τα καταφέραμε πρέπει να ελπίζουμε σε ένα θαύμα για να καταλάβουμε έστω την 3η θέση ου ομίλου μας. Εστω και αν είμαστε ακόμη στην 1η αγωνιστική.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Φέισα (66’ Ιμπαγάσα), Γέστε (55’ Γέστε), Αμπντούν, Φουστέρ (66΄Μακούν), Μιραλάς

Μαρσέιγ (Ντεσάμπ): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ντιαβαρά, Ν' Κουλού, Μορέλ, Λούτσο Γκονζάλες (77’ Καμπορέ), Ντιαρά, Σεϊρού (81’ Φανί), Τραορέ, Ρεμί (67’ Τζ. Αγιού), Αμαλφιτανό.


Olympiakos - Marseille 0-1 Lucho by pklora7

Δεν υπάρχουν σχόλια: