Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Ιμπαγάσα: «Με τέτοια εμφάνιση δεν αξίζαμε την ήττα»


Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του «Έμιρειτς» ο Αριέλ Ιμπαγάσα, θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς με την Άρσεναλ για τους ομίλους του Champions League.

Δεδομένης της ασταθούς αγωνιστικής κατάστασης των «κανονιέρηδων» και πέρα από τα προγνωστικά στοίχημα των «ερυθρόλευκων» ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα –ακόμα και η νίκη- στην έδρα των Λονδρέζων.

Τα δύο εύκολα και γρήγορα γκολ της Άρσεναλ άφησαν τελικά τη νίκη στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και την πικρία στον Ολυμπιακό, κυρίως για το λόγο ότι αναλογιζομένης της εμφάνισης του άξιζε το κάτι παραπάνω.

«Μας πικραίνει το αποτέλεσμα. Μας αιφνιδίασαν με τα γρήγορα γκολ στην αρχή. Παίξαμε καλά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι τους βάλαμε στο τέρμα τους. Μετά το γκολ βγήκαμε ακόμα πιο μπροστά μετά, συνεχίσαμε να παίζουμε με τον ίδιο τρόπο κοιτώντας την αντίπαλη εστία και χωρίς να καθίσουμε πίσω στην άμυνα.

Είναι πολύ κρίμα να έχεις παίξει τόσο καλά και να φεύγεις ηττημένος. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι δεν άξιζε αυτός ο Ολυμπιακός την ήττα», σχολίασε ο 35χρονος άσος.

Το στοίχημα πλέον για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι η κατάκτηση των έξι βαθμών στους δύο αγώνες που ακολουθούν με τη Ντόρτμουντ.

Η 3η θέση του ομίλου είναι πάντα ανοιχτή αλλά όχι και ο στόχος για τους Πειραιώτες που ακόμη διατηρούν τις ελπίδες τους ζωντανές για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: