Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ανακοίνωση της Θύρας 7 Λονδίνου

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"ΘΥΡΑ 7 ΛΟΝΔΙΝΟΥ - ON TOUR SINCE 1992

H Θύρα 7 Λονδίνου ετοιμάζεται να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι της αγαπημένης της ομάδας, στο πλαίσιο του ομίλου του Champions League στο "Emirates Stadium", εναντίον της Άρσεναλ. Σε αγαστή συνεργασία με την Θύρα 7 στην Ελλάδα, παρέλαβε 1100 εισιτήρια, τα οποία και διαθέτει στα μέλη της. Μάλιστα έχουν γίνει 800 προεγγραφές στο site του συνδέσμου και αναμένεται τις 2 τελευταίες ημέρες της διάθεσης τους να εξαντληθούν.

Ο επί χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου, Τάκης Αραβάνης και ο αντιπρόεδρος του, Dr. Αριστείδης Ταγκαλάκης, πήραν (σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη) την πρωτοβουλία να διαθέσουν μαζί με τα εισιτήρια του αγώνα και κουπόνια ενίσχυσης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, που τιμώνται 5 λίρες έκαστο, ώστε και η Θύρα 7 του Λονδίνου να συνδράμει στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, να εξυγιάνει τον σύλλογο.

Το νέο αίμα του συνδέσμου, που τρέχει για όλα τα θέματα του, ο Γρηγόρης, ο Ανδρέας και ο Ζώης, έχουν αναλάβει τον ιερό αυτό σκοπό και όλα μέχρι στιγμής πάνε μια χαρά. Μάλιστα ευελπιστούν ότι θα δώσουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συνδέσμου είναι το "london@gate7europe.com", ενώ στο site "http://www.gate7europe.com/", μπορούν να δουν πληροφορίες για το πως και που διατίθενται τα εισιτήρια του αγώνα ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και άλλα χρήσιμα και χρηστικά θέματα.

Μετά τιμής,

Τάκης Αραβάνης, Dr. Αριστείδης Ταγκαλάκης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: