Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η αποστολή για Αρσεναλ

Την Δευτέρα (26/9), μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή των ποδοσφαιριστών για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, την Τετάρτη (28/9, 21:45) στο "Emirates" για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ανάμεσα στα ονόματα δεν υπήρχε αυτό του Φραν Γέστε.
Οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Μοδέστο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Όσον αφορά τους τραυματίες, οι Μανιάτης και Φετφατζίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν σε γήπεδο και γυμναστήριο και καθημερινά παρουσιάζουν βελτίωση. Μικρή ανησυχία προκλήθηκε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, όταν ο Ιμπαγάσα ένιωσε μια ενόχληση στον έσω πλατύ μυ του δεξιού ποδιού και προτιμήθηκε να φύγει για τα αποδυτήρια και να μην συνεχίσει το πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Χαβίτο, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Γέστε, Φετφατζίδης, Μανιάτης, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, την Τρίτη (27/9) στις 09:00 το πρωί.

Τα μέλη της αποστολής για την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, θα αναχωρήσουν το πρωί της Τρίτης (27/9, 09:00), με πτήση τσάρτερ για το Λονδίνο. Στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του “Εmirates” η συνέντευξη Τύπου του προπονητή των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε και στις 19:00 θα γίνει η προπόνηση της ομάδας, η οποία θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: