Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Αρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο Λονδίνο, χάνοντας ένα κάρο ευκαιρίες, ενώ είχε και ένα δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (2-1). Κόστισαν τα τραγικά λάθη στην άμυνα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, έδειξε καλά στοιχεία και στο 4' έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Φουστέρ, βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 8' όταν ο Μαρκάνο έκανε τραγικό κοντρόλ και ο Τσάμπερλεϊν δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο. Αποτέλεσμα; 1-0, πριν συμπληρωθεί το 10λεπτο.

Οι Πειραιώτες έχασαν ευκαιρία απ' αυτές που δεν χάνονται με τον Τζιμπούρ και ήρθε άλλο ένα λάθος του Μαρκάνο στο 20' να δώσει την ευκαιρία στον Αντρέ Σάντος να κάνει το 2-0. Ο Κοστάνσο δεν αντέδρασε και το έργο για τον Ολυμπιακό γινόταν ολοένα και πιο δύσκολο.

Παρόλα αυτά, οι Πρωταθλητές Ελλάδας δεν το έβαλαν κάτω. Δεν θεώρησαν πως το παιχνίδι τελείωσε, δεν τα παράτησαν, πείσμωσαν και τελικά κατάφεραν να βγουν και πάλι στην επίθεση και να δείξουν την καλή εικόνα των πρώτων λεπτών. Ο Φουστέρ με κεφαλιά-κανονιά μείωσε σε 2-1 στο 27', ενώ οι Πειραιώτες έχασαν 4 ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.
Στο 65' έγινε η φάση του αγώνα με τον Τοροσίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι με αριστερό φαλτσαριστό πλασέ λίγο έξω από την περιοχή.
Ενώ στο 66' το τηλεοπτικό ριπλέι έδειξε ότι ο διαιτητής αρνήθηκε κακώς πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού καθώς υπήρχε κοντρόλ με το χέρι από παίκτη της Άρσεναλ μέσα στην περιοχή των κανονιέρηδων.

Γενικά πάντως ο Ολυμπιακός στάθηκε πολύ καλά σε γενικές γραμμές και θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Κρατάμε την εμφάνιση και πάμε στο επόμενο πατς με την Ντόρτμουντ στον Πειραιά για την νίκη που σήμερα έχασε με 3-0 από την Μαρσέιγγ.
Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Στσέζνι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Σονγκ, Αντρέ Σάντος, Φρίμπονγκ, Αρτέτα, Ροσίτσκι, Τσάμπερλεϊν (68' Ράμσι), Αρσάβιν (83' Γκιμπς), Σαμάκ (71' Φαν Πέρσι).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Τοροσίδης, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Χολέμπας, Ορμπάιθ (75' Μοδέστο), Φέισα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ (80' Πάντελιτς), Μιραλάς (75' Αμπντούν), Τζεμπούρ.

Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Ευκαιρία Φουστέρ στο 4' by pklora7

Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Γκολ Τσάμπερλεϊν by pklora7

Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Ευκαιρία Τζεμπούρ by pklora7

Άρσεναλ - Ολυμπιακός / Γκολ Σάντος για το 2-0 by pklora7

Δεν υπάρχουν σχόλια: