Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Εργοτέλης - Ολυμπιακός 2-3

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Παγκρήτιο Στάδιο, με νίκη 3-2 επί του Εργοτέλη και διπλασίασε τις επιτυχίες του στο Πρωτάθλημα.

Μεγάλη εμφάνιση του Θρύλου στο πρώτο ημίχρονο. ισοπέδωσε τον Εργοτέλη και δεν τον άφησε να κάνει ούτε μια επίθεση. Ενώ είναι ενδεικτικό ότι σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Κρητικής ομάδας δεν μπορούσαν να αλλάξουν ούτε 2 πάσες μεταξύ τους από την πίεση των παικτών του Ολυμπιακού. Σε αυτό το διάστημα ο Θρύλος πέτυχε 2 τέρματα με τους Μιραλάς και Φουστέρ (πέναλτυ που κέρδισε ο Κέβιν).
Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε πάλι τις ίδιες παιδικές ασθένειες. Ελλειψη πάθους και υπεροψία με αποτέλεσμα ο Εργοτέλης να μειώσει σε 1-2 και να απειλήσει αρκετές φορές την αμυνά μας. Τελικά ο Μαρκάνο έκανε το 1-3 και εκεί έδειχνε ότι το ματς τελείωσε. Παρόλα αυτά καταφέραμε πάλι να το κάνουμε ντέρμπυ το ματς αφού δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ και να γίνει το 2-3 και να κινδυνεύσουμε μέχρι το τέλος με ισοφάριση.
Τέλος πάντων η νίκη μετράει και συνεχίζουμε την Τετάρτη με την Αρσεναλ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Πίρσον, Γιαλούσης (81' Κυριακίδης), Βίσιο, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ (46' Σαρρής), Τζούνιορ, Μπέτο, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης, Ρομάνο, Μπούντιμιρ (71' Κατσικοκέρης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Τοροσίδης, Χολέμπας, Μαρκάνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Αμπντούν (62' Ιμπαγάσα), Μιραλάς (88' Μέλμπεργκ), Φουστέρ (73' Χαβίτο), Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: