Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη 2-1

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μία θρυλική ανατροπή, καθώς βρέθηκε να χάνει με 0-1 στο 14', αλλά πήρε τη νίκη με σκορ 2-1, χάρη στα γκολ των Πάντελιτς (87') και Τζεμπούρ (90+4) στο τέλος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μας εβγαλε την ψυχή Θρύλος σήμερα αλλά τελικά τα κατάφερε και με πολύ επιμονή και μαγκιά κατάφερε να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι με 2 γκολ σε ένα 7λεπτο στο τέλος του μας.
Πάντως σε άλλο ένα ματς ο Ολυμπιακός προβλημάτισε έντονα τον κόσμο του με την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο. Με παίκτες μπερδεμένους που έδειχναν να μην ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Μάλλον θα πρέπει να το γυρίσει λίγο το πράγμα ο Ε. Βαλβέρδε προκειμένου να ξαναβρούν οι παίκτες του τα πατηματά τους και κυρίως την θέση τους μέσα στο τερέν.
Η ουσία είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε το ματς έστω και με αυτόν τον ψυχοφθόρο τρόπο και να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα.
Και μάγκες έλεος. Κανένα πρωτάθλημα δεν κερδίζετε πριν ακόμη αρχίσει. Γιαυτό αφήστε στην άκρη τις υπεροψίες καιμ παίξτε μπαλίτσα.Γιατί κανένας δεν πρόκειται να μας χαριστεί.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Κοστάνσο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (69' Μακούν), Χολέμπας, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Τοροσίδης (57' Μοδέστο), Αμπντούν (57' Πάντελιτς).

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Ντάνι, Βασιλακάκης, Σουάνης (65' Μάρα), Μαρσελίνιο (75' Βλαχοδήμος), Πόι, Καζάκης (55' Ντίκα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: