Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις παικτών

Ο Κέβιν Μιραλάς, σχολίασε: "Κάναμε την προσπάθεια μας στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν ήταν αρκετή. Κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλα δεχτήκαμε σε καθοριστικό σημείο το γκολ κιαι δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε".

Ο Φουστέρ υποστήριξε πως τίποτα δεν έχει κριθεί στην υπόθεση - πρόκριση και απέφυγε τις δικαιολογίες για το κακό αποτέλεσμα. "Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ήταν περίπλοκο το σημείο που δεχτήκαμε το γκολ. Δεν αποτελεί δικαιολογία πως δεν είχαμε επίσημα παιχνίδια. Πρέπει να βελτιωθούμε, έχουμε ακόμη πέντε ματς όλα είναι πιθανά. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Τώρα σκεφτόμαστε το πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος".

Ο Φρανσουά Μοδέστο, σχολίασε: "Ήμασταν καλοί, αλλά όχι τόσο καλοί ώστε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Προερχόμασταν από εποχή πέντε μηνών και αυτό μας επηρέασε. Σε λίγο καιρό θα είμαστε έτοιμοι".

Ο Τζαμέλ Αμπντούν, σχολίασε: "Προφανώς και υπάρχει απογοήτευση. Μας κόστισε η έλλειψη αγώνων, αλλά πρόκειται για ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και τίποτα παραπάνω. Τώρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Να πάρουμε παιχνίδια στα πόδια μας και θα ήμαστε καλύτεροι. Καλύτεροι οι Γάλλοι, δεν είχαμε φυσικές δυνάμεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: