Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: "Να μη μας παρασύρει στο ρυθμό της"

"Η Άρσεναλ είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το φαβορί για να κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό λέει πολλά για το πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας".

Όσο για τον στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας στο πολύ δύσκολο ματς που έχουν να δώσουν το βράδυ της Τετάρτης στο Λονδίνο απέναντι στους "κανονιέρηδες" του Αρσέν Βενγκέρ;

"Δεν θα πάμε στο Emirates έχοντας στο μυαλό ότι θα χάσουμε το ματς. Σκοπός μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δούμε τι θα μπορέσουμε να καταφέρουμε".

Κλείνοντας τέλος την αναφορά του στον αγώνα του Champions League, ο Ερνέστο Βαλβέρδε υπογράμμισε: "Δεν πρέπει να αφήσουμε την Άρσεναλ να μας παρασύρει στο ρυθμό της.

Οι ποδοσφαιριστές της είναι νέοι, έχουν ενθουσιασμό και αν βρουν ρυθμό μπορούν να μας δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις".

Από τις αναφορές του δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και μία κριτική για αυτό που είχε στο Παγκρήτιο, όπου η ομάδα του πανηγύρισε το "2 στα 2" στο πρωτάθλημα, έστω με αγχωτικό τρόπο.

"Είχαμε καλύτερη λειτουργία από τα δύο προηγούμενα παιχνίδια (σ.σ με Μαρσέιγ και Ξάνθη), πιέσαμε καλύτερα κατά διαστήματα.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε έχει πολύ μεγάλη σημασία το να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να συγκεντρώνουμε βαθμούς. Ειδικά όταν κερδίζεις εκτός έδρας είναι ακόμη πιο σημαντικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: