Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ


Η χθεσινή ήττα μας από τον Ατρόμητο, έσπασε το φετινό μας αήττητο και τα όνειρα που έκαναν στην ομάδα για αήττητο πρωτάθλημα.
Αυτό σαν γεγονός από μόνο του να σας πω την αλήθεια πολύ λίγο με ενδιαφέρει. Και αφήστε τους αστείους πράσινους που βρίσκονται στο -25 να πανηγυρίζουν και να μας λένε για «αήττητες γενιές» του 1964. Ζήσε μάη μου δηλαδή….να φας αλογοτροφή.
Αήττητη γενιά δεν είναι μια ομάδα που πήρε 1 πρωτάθλημα χωρίς να χάσει, αλλά αυτή που πήρε 15 πρωταθλήματα στα τελευταία 17 κύριοι.
Και όπως καταλαβαίνετε αστείοι πράσινοι εγκέφαλοι, ΑΗΤΤΗΤΗ ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ.
Και το πιθανότερο είναι ότι θα σας κάνει για πολλά χρόνια ακόμη…… Διότι με τα χάλια που έχετε γιατρειά δεν σας βλέπω να αποκτάτε σύντομα.
Πάμε παρακάτω τώρα. Όπως είπα λοιπόν στα παπάρια μου αν θα έπαιρνα το πρωτάθλημα αήττητος ή με ήττα. Έτσι και αλλιώς η ιστορία τον Μάιο θα γράψει το 40ο πρωτάθλημα του συλλόγου είτε με ήττα είτε χωρίς.
Και όλα τα άλλα είναι απλά ψιλοάχρηστα στατιστικά, για τους στατιστικολάγνους. Και τίποτε περεταίρω. 
Αυτό που μετράει είναι το 4ο αστέρι που έχει ήδη ράψει ο Θρύλος στην τιμημένη ριγωτή ερυθρόλευκη και που για να το φτάσει κάποιος από τους υπόλοιπους θα πρέπει να περάσουν το λιγότερο γύρω στα 35 με 40 χρόνια. 
Και με την υπόθεση ότι ο Ολυμπιακός θα είναι κακός αυτά τα χρόνια. 
Οπότε όπως καταλαβαίνετε 4ο αστέρι θα δείτε όλοι οι υπόλοιποι τον αιώνα τον άπαντα. Στα όνειρα σας μόνο.

Οπότε αφήστε τις παπαριές και καθίστε να απολαύσετε την μοναδική αήττητη γενιά που έχει περάσει από ττο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
 Αυτή του Ολυμπιακού που άρχισε το 1996 και συνεχίζετε μέχρι σήμερα και θα συνεχίζετε για πολλά χρόνια ακόμη. Να είστε σίγουροι όλοι.
Την  αήττητη γενιά του δημιουργού της Σωκράτη Κόκκαλη και του συνεχιστή της Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αυτά τα ολίγα προς τα πράσινα ανθρωπάκια που βγήκαν σήμερα με πρωτοσέλιδα να «πανηγυρίσουν» την ήττα του Θρύλου και δεν κοιτάνε τα χάλια τους. Γιατί εκτός από αυτούς όλοι οι άλλοι σπάνε πλάκα με το καφενείο που παρουσιάζουν φέτος και το έχουν βαφτίσει ομάδα. Και τους γλεντάνε άπαντες όπου τους πετύχουν……………
 Άντε για να τελειώνουμε με τους ανύπαρκτους…….

Λίγο με νοιάζει το αήττητο. Μπάλα πότε θα δούμε
Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι πότε επιτέλους θα δω λίγο μπαλίτσα από την ομάδα μου. Γιατί φέτος έχουν πονέσει τα μάτια μου από αυτό που βλέπω στο χορτάρι.

Και να σας πω και την αλήθεια ίσως είναι καλύτερα που χάσαμε, έτσι ώστε να απελευθερωθούν επιτέλους όλοι από το άχρηστο άγχος του περιβόητου αήττητου μπας και αποδώσουν επιτέλους καλό ποδόσφαιρο. 
Έστω και για τις εναπομείνασες 10 αγωνιστικές.
Ίσως να έπρεπε να είχε έρθει και πολύ νωρίτερα αυτή η ήττα ώστε να βλέπαμε και διαφορετικά ίσως πράγματα μακριά από ψυχώσεις περί αήττητου.
Ο κόσμος ρε παιδιά στα παπάρια του το έχει το αήττητο. 
Μπάλα θέλει να βλέπει ναι χαίρεται η ψυχή του και να ξεχνάει έστω και για 2 ώρες τα τόσα άλλα προβλήματα που έχει στην ζωή του.

Τόσο δύσκολο είναι πια να δούμε λίγο ποδόσφαιρο αξιώσεων? Τόσο δύσκολο ρε μάγκες? 
Εσείς παίρνετε τα ωραία σας εκατομμυριάκια ζεστά-ζεστά , ζείτε τις ζωάρες σας μέσα στην χλιδή, με τα γκομενάκια σας και τις αυτοκινητάρες σας, αλλά σκεφτείτε έστω και λίγο τον κοσμάκη που υποφέρει για να εξοικονομήσει αυτά τα γαμημένα 15-20 ευρώ για να έρθει να σας δει κάθε Κυριακή στο γήπεδο. 
Κάντε το για αυτούς που το μόνο που τους μένει είναι η ομάδα τους να χαρούν και να έχουν έστω τον Θρύλο σαν το μοναδικό πράγμα που τους δίνει χαρά στην μιζέρια που ζούνε.
Μόνο αυτό.
Και αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, τότε απλά δεν αξίζει να είστε μέρος του μεγαλείου που λέγεται Ολυμπιακός.
Ο οποίος πάντα ήταν, είναι και θα είναι η ομάδα του λαού, του μόχθου και της εργατιάς.
Ελπίζω ο νέος προπονητής μας να μπορέσει να αλλάξει τα πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση.
Όπως ελπίζω ότι ο πρόεδρος θα καταλάβει τα λάθη που έχει κάνει από πέρσι το καλοκαίρι και θα τα διορθώσει φέτος το καλοκαίρι. Γιατί ομελέτα χωρίς αυγά δεν φτιάχνεται πρόεδρε.
Έτσι και ομάδα χωρίς τα κατάλληλα υλικά, (ποδοσφαιριστές δηλαδή), δεν φτιάχνεται……….Πάει και τελείωσε. Αυτή είναι η αλήθεια είτε σας αρέσει, είτε όχι.
Και είτε θα πάρετε τα κατάλληλα υλικά για να ξαναγίνουμε η ομάδα που γουστάρουμε να βλέπουμε και να χαιρόμαστε, είτε το Καραϊσκάκη θα συνεχίζει να αδειάζει και το πιθανότερο είναι ότι του χρόνου θα έχει τον λιγότερο κόσμο από ποτέ.
Επιλογή σου είναι πρόεδρε. Εσύ αποφασίζεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: