Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Στα αποδυτήρια ο πρόεδρος


Εμφανώς δυσαρεστημένος από την εμφάνιση και την ήττα από τις... ρεζέρβες του Ατρομήτου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε πριν από λίγο τα αποδυτήρια του Θρύλου για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.
Συνοδευόμενος από τον διευθυντή επικοινωνίας των Πειραιωτών, Κώστα Καραπαπά, ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ δεν επισκέφθηκε εσπευσμένα τα αποδυτήρια για να μοιράσει συγχαρητήρια, αλλά για να ζητήσει εξηγήσεις από τους παίκτες
Σχόλιο Sports-blog.gr
Κατά την γνώμη μας βέβαια τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχει και αυτός για τα χάλια που παρουσιάζει η ομάδα μας. Και αυτό γιατί δεν αντικατέστησε ΠΟΤΕ τους παίκτες που έφυγαν είτε το καλοκαίρι είτε τώρα.
Ούτε αντι Μιραλάς πήραμε, ούτε αντι Ορμπάιθ, ούτε αντι Μέλμπεργκ, ούτε αντι Μαρκάνο, ούτε αντι Μακουν, ούτε αντι Τοροσίδη.
Με μπαλώματα δεν γίνεται ομάδα πρόεδρε. Πάρτο χαμπάρι και μην μας δουλεύεις. Ούτε ο τωρινός Κοντρέρας ούτε ο τρελάρας ο Πίνο ούτε ο Ολαιτάν θα μπορέσει να κάνει ποτέ την διαφορά. Πάρτε παικταράδες και αφήστε το παραμύθι πια.
Με τον Ντιακιτέ δεξί μπακ δεν πάμε πουθενά, ούτε με αυτόν τον Χολέμπα από αριστερά. Επίσης όπως καθαρά θα είδες και σήμερα το καλοκαίρι πάρε κανέναν τερματοφύλακα γιατί και οι 2 που έχουμε είναι μετριότατοι. Επίσης δεκάρι να μπορεί να μοιράσει μια μπαλιά της προκοπής ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ουδείς πέρα του γερασμένου Ιμπαγάσα.
Δεν συζητάμε για εξτρέμ.....εκεί και αν δεν υπάρχει κανείς.
Και όσο για την περιβόητη Ελληνοποίηση.....την είδαμε. Δεν πάιζει σχεδόν κανένας Ελληνας πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: