Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Σιένα -Ολυμπιακός 67-68

Για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague ο Ολυμπιακός αν και ΚΑΚΙΣΤΟΣ κατάφερε στο τέταρτο δεκάλεπτο να πάρει την νικη στην έδρα της Σιένα με 67-68. 
Εχασε βέβαια τεράστια ευκαιρία να πάρει και την διαφορά με 3 πόντους και να έχει το αβαντάζ σε πιθανή ισοβαθμία.
Αυτό το πράγμα που είδαμε πάντως σήμερα ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ. Ηταν ένα τουρλουμπούκι χωρίς σχέδιο και χωρίς μυαλό. Κυρίως όμως χωρίς ρόλους οι παίκτες μέσα στο γήπεδο.
Δεν ήξεραν που πατουσαν και που βρίσκονταν.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο προπονητής της ομάδας μας. Εκτός τόπου και χρόνου.
Αλήθεια ο Γκετσεβίτσιους δεν χωράει σε αυτή την ομάδα ούτε για 2-3 λεπτά? Ούτε για τόσο κύριε Μπαρτζώκα?
Τον Πέρκινς γιατί τον πήραμε για να σκουπίζει τον πάγκο? Το ίδιο ισχύει και για τον μετριότατο και πάρα πολύ σοφτ Πάουελ.
Η ομάδα μας δυστυχώς διαθέτει τους καλύτερους Ελληνες παίκτες αλλά και τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ  ίσως ξένους σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα. 
Οπως το λέω δυστυχώς.............Πάουελ, Πέρκινς, Αντιτς,  Γκετσεβίτσιους, Σερμαντίνι και ολίγον ο Λο σχεδόν εκτός ομάδας ή πάρα πολύ λίγοι. Στην κοσμάρα τους.
Μόνο ΕΝΑΣ είναι ο γίγαντας. Ο Καιλ Χάινς. Κανείς άλλος. Είναι παλικάρι και ο μεγαλύτερος τσαμπουκάς που έχει παίξει ποτέ στον θρύλο.
Κύριε Μπαρτζώκα λίγη παραπάνω προσπάθεια. Ήμαρτον  Στον πρωταθλητή Ευρώπης είσαι..........αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.
Το μόνο παρήγορο είναι ότι παρόλα τα χάλια μας κερδίσαμε και αν δεν αυτοκτονήσουμε στην συνέχεια , κατά μεγάλο ποσοστό θα πάρουμε την 2η θέση του ομίλου. Εκτός και αν γίνουν τίποτα θαύματα.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 37-36, 54-49, 67-68
κλικάρετε για μεγέθυνση




Δεν υπάρχουν σχόλια: