Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η Αποστολή για Γιαννινα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το απόγευμα της Τετάρτης (13/3, 18:00), οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στη ρεβάνς του υπέρ τους 1-0 στην πόλη των Ιωαννίνων. Οι παίκτες του Μίτσελ ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το απόγευμα της Τρίτης (12/3), με τον Ισπανό τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή για τον επαναληπτικό προημιτελικό με τους Ηπειρώτες.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αισθάνθηκε ένα "σφίξιμο" στον αριστερό προσαγωγό και προφυλάχθηκε, αλλά βρίσκεται κανονικά στην αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Μέγκιερι, Κάρολ, Αμπντούν, Κοντρέρας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιωαννίδης, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ράφικ Τζεμπούρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος, τους οποίους ο Μίτσελ αποφάσισε να ξεκουράσει. Για μία ακόμα φορά αποκλείστηκαν από 18άδα αγώνα οι Χουάν Πάμπλο Πίνο και Ντρισά Ντιακιτέ. Αντίθετα, σε αποστολή επανεμφανίζονται οι Φρανσουά Μοδέστο και Γιάννης Φετφατζίδης. Στη 18άδα βρίσκεται ο επιθετικός της ομάδας Νέων, Νίκος Ιωαννίδης, ο οποίος μαζί με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη αποτελούν τους δύο παίκτες κάτω των 18 ετών, που πρέπει να βρίσκονται υποχρεωτικά στην αποστολή στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: