Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Επιτέλους με την παραδοσιακή του εμφάνιση ο Θρύλος χτες


Χτες είδαμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την παραδοσιακή εμφάνιση του Ολυμπιακού. Δηλαδή την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα, το λευκό σορτσάκι και τις λευκές κάλτσες.
Και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι φορέθηκε στο συγκεκριμένο ματς, όπου ήταν τα γενέθλια του Συλλόγου και η μαθηματική κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.
Φορέθηκε για να τιμηθεί η ιστορική μνήμη. Διότι αυτή είναι η original εμφάνιση του Ολυμπιακού. Αυτά είναι τα πραγματικά του χρώματα.
Και εγώ προσωπικά την γουστάρω όσο καμία άλλη. Ούτε κόκκινα σορτσάκια, ούτε μαύρες φανέλες, ούτε ασημένιες, ούτε τίποτα. 
Γουστάρω την παραδοσιακή εμφάνιση. Ερυθρόλευκη ριγωτή πάντα και λευκό σορτσάκι. Την χθεσινή δηλαδή. Μακάρι να την βλέπουμε πιο συχνά.
Και είμαι υπερήφανος που εδώ και 88 χρόνια με εξαίρεση ίσως 3-4 χρονιές όλες και όλες, η ομάδα μας ΔΕΝ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ την ερυθρόλευκη εμφάνιση της.
Και είναι φαινόμενο σπάνιο σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου η μόδα λέει να αλλάζουν εμφανίσεις οι ομάδες κατά κόρον. Και ας είναι άσχετες με τα χρώματα τους. 
Αλλά και οι οπαδοί του Θρύλου ΔΕΝ γουστάρουν αλλαγές στην φανέλα και έχουν κάνει αρκετές φορές φασαρία όταν εμφανίστηκαν διάφορες περίεργες φανέλες.
Πάντα ερυθρόλευκη, πάντα ριγωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: