Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Επιστροφή στις προπονήσεις

Την Τρίτη (26/3) το πρωί (10:30) επέστρεψαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το τριήμερο ρεπό που τους παραχωρήθηκε (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα) συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το προσεχές ματς Πρωταθλήματος της 27ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/3) το απόγευμα (19:30). Ο Μίτσελ, βέβαια, δούλεψε δίχως τους διεθνείς παίκτες του οι οποίοι είχαν άδεια.

Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν με ιδιαίτερη ένταση, ρίχνοντας το βάρος στη φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση, αρχικά. Στη συνέχεια δούλεψαν επάνω στον έλεγχο της μπάλας και την τεχνική τους, αλλάζοντας πάσες με ταχύτητα και ακρίβεια.

Αμέσως μετά έκαναν ασκήσεις τακτικής, δουλεύοντας υπό τις οδηγίες του κόουτς Μίτσελ στην αμυντική και επιθετική λειτουργία. Έκλεισαν το πρόγραμμά τους με δίτερμα σε μικρό χώρο, στο οποίο έκαναν στην πράξη όσα δούλευαν νωρίτερα στις ασκήσεις.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, ενώ κινήθηκε και ατομικά, δουλεύοντας την αποκατάστασή του από τον τραυματισμό του.

 Την Τετάρτη (27/3) η προετοιμασία για τον ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί με πρωινή προπόνηση, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: