Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Επαφές με κατόχους διαρκείας ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, συνεχίζει τις απ’ ευθείας επαφές του με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού με μια πρωτοποριακή συνάντηση με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 12,14,15,16 και 33, που ακολουθεί τις συναντήσεις του με τους οργανωμένους φιλάθλους της Θύρας 7 και τους κατόχους εισιτηρίων VIP.

Έχουν κληθεί ΟΛΟΙ οι κάτοχοι διαρκείας των συγκεκριμένων Θυρών τηλεφωνικά. Η συνάντηση θα γίνει αύριο Τετάρτη (27/3) στις 19:00 στην εξέδρα VIP του "Γ. Καραϊσκάκης" και η είσοδος θα επιτραπεί μόνο στους κατόχους διαρκείας που θα χρησιμοποιούν κανονικά το εισιτήριο τους για να περάσουν από τα τουρνικέ των Θυρών 33, 34 και VIP. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρκάρουν στο parking P1. Η είσοδος δεν θα επιτραπεί σε φιλάθλους χωρίς την κάρτα τους, σε μη κατόχους, ενώ δεν προβλέπεται η παρουσία δημοσιογράφων.

Στην συνάντηση θα βρεθεί και ο αρχηγός της ομάδας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο αντιπρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος, Γιάννης Βρέντζος και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: