Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μπαρτζώκας «Θέλουμε χρόνο να βρούμε χημεία»


«Όσοι έχουν βιώσει τέτοιου είδους παιχνίδια ξέρουν πως είναι όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που έχει ταλέντο αλλά καθόλου πίεση. Και όσο εμείς δεν παίρναμε διαφορά στο σκορ τόσο το πίστευε περισσότερο η Φενέρμπαχτσε. Όταν φτάσαμε 8 πόντους πίσω είδαμε το ματς φάση-φάση και καταφέραμε να γυρίσουμε τον αγώνα και τον ελέγξαμε με δύο καλές άμυνες όπως έπρεπε να κάνουμε από την αρχή.

Έχει διαταραχθεί η χημεία μας λόγω των αλλαγών που έχουν γίνει στο ρόστερ και των τραυματισμών που έχουμε. Βλέπετε η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Ρούντι έκανε τρεις ήττες. Έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και θέλουμε κάποιες προπονήσεις να βρούμε τη χημεία μας. Αυτή είναι η ένατη νίκη εκτός έδρας του Ολυμπιακού και έχουν δείξει οι παίκτες ότι έχουν μεγάλο χαρακτήρα. Έχουμε τώρα ένα ματς στην έδρα μας με στόχο να περάσουμε στην επόμενη φάση και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτόν τον αγώνα και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε. Το ΤΟΡ-16 είναι δίκαιο γιατί έχεις την ευκαιρία να καλύψεις κάποια λάθη και αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι την κατάλληλη στιγμή να βρούμε την φόρμα μας.

Πάντα λέω ότι παίζει και ο αντίπαλος και δεν είσαι μόνος σου στο παρκέ και παίζει ρόλο τι σε αφήνει να κάνεις στο παιχνίδι ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε να υποτιμάμε καμία νίκη, τώρα θέλουμε άλλη μία νίκη για να προκριθούμε και να δουλέψουμε μετά όπως πρέπει για να πάμε στο Final 4».

Δεν υπάρχουν σχόλια: