Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Συνάντηση διοίκησης με κατόχους διαρκείας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε σήμερα στο Καραϊσκάκη με τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας, όπως είχε προαναγγελθεί. Eκτός από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Σε μία κίνηση ακόμα για να αφουγκραστεί τις ανάγκες του κόσμου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός άκουσε τα παράπονα για τις μεταγραφές, το κόστος των εισιτηρίων και πολλά ακόμη.

Για το θέμα των μεταγραφών ο κ. Μαρινάκης είπε προς τον κόσμο: «Ό, τι γράφουν οι εφημερίδες είναι δικά τους θέματα. Δεν ισχύει τίποτα… Θα κάνω ότι χρειαστεί για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός και ότι ζητήσει ο προπονητής». Παράλληλα τόνισε ότι θα γίνουν αλλαγές στα προνόμια των κατόχων διαρκείας, ενώ εξέφρασε και το παράπονό του για τις αποδοκιμασίες:

«Δεν θέλω να γιουχάρετε τους ποδοσφαιριστές και είναι άδικο αυτό που γίνεται με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Τρανό παράδειγμα είναι το περσινό με τον Αμπντούν που τον γιούχαρε όλο το γήπεδο και έπειτα έγινε σύνθημα των οπαδών».

Ο Έλληνας στόπερ των Πειραιωτών ωστόσο, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι άδικο να γιουχάρονται κάποιοι ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι είναι άξιοι απλά κάποιοι χρειάζονται χρόνο για να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που μπορούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: