Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Συνεργασία Ολυμπιακού με Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτώντας ως δανεικούς ή ακόμη και με μεταγραφή, ορισμένους νεαρούς παίκτες της, αλλά και κάποιους από την πρώτη ομάδα οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής. Παίζει σημαντικό ρόλο η παρουσία του Μίτσελ.
Στην Μαδρίτη τρέφουν τεράστιο σεβασμό για την προσωπικότητα του Μίτσελ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στην κορυφαία ενδεκάδα της ομάδας όλων των εποχών ύστερα από σχετική ψηφοφορία που είχε γίνει. Φανταστείτε τι εστί ο Πρέντραγκ Τζόρζεβιτς για τον Ολυμπιακό, κάτι παρόμοιο σημαίνει και για την Ρεάλ ο νυν Ισπανός τεχνικός της πειραϊκής ομάδας. Λόγω λοιπόν του ισχυρού "δεσίματος" που έχει ο κόουτς Μίτσελ με την "βασίλισσα", οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε επαφές με την Ρεάλ Μαδρίτης για την πραγματοποίηση μίας ειδικής συνεργασίας σε θέματα ποδοσφαιριστών, την οποία καλοβλέπει με θέρμη η ισπανική ομάδα. Τι ακριβώς συνεργασία; Ο Μίτσελ επιθυμεί να αξιοποιήσει τις άριστες σχέσεις που διαθέτει με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενισχύοντας το ρόστερ του Ολυμπιακού με κάποιους ποδοσφαιριστές της "βασίλισσας".

 Ένας ποδοσφαιριστής που ανήκει στην πρώτη κατηγορία είναι (για παράδειγμα) και ο 21χρονος (23/10/92) σέντερ-φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλβάρο Μοράτα (1.90μ), ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική Νέων της Ισπανίας, για τον οποίο έχει θετική άποψη ο Μίτσελ.

Επίσης, στην δεύτερη ομάδα υπάρχει και ο 23χρονος (26/12/90) Ρώσος διεθνής, Ντένις Τσερίσεφ, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ. Ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη για την συγκεκριμένη θέση του ακραίου μεσοεπιθετικού και ο Μίτσελ τον έχει ήδη ξεχωρίσει, καθώς τον θεωρεί εξαιρετικό παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: