Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Μπαρτζώκας: "Κοιτάμε το επόμενο ματς"


"Θα έλεγα ότι ήταν ένα τυπικό παιχνίδι πλέι οφ Ευρωλίγκας. Υπήρχε νευρικότητα. Είχαμε πει με τα παιδιά να πάμε επίθεση με την επίθεση", τόνισε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάναμε επάνω στον Βούγιασιτς και τον Φάρμαρ, κάναμε καλή δουλειά. Από εκεί και πέρα, ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Αυτό που μετράει πλέον είναι η νίκη. Έτσι, όπως είναι η σειρά με δύο εντός έδρας ματς και μετά δύο εκτός, είναι πονηρή.

Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι και να αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα. Σκεφτείτε πώς δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τέτοια ομάδα σε αυτό επίπεδο τρεις φορές σε μία εβδομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, αλλά και τον κόσμο. Ο μαραθώνιος είναι πολύ μεγάλος στη φετινή Ευρωλίγκας και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά".

Για το αν επηρέασε η νέα μπάλα τα σουτ των παικτών: "Καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τους παίκτες για αυτό. Έχουμε κάνει τέσσερις ημέρες προπόνηση με αυτή τη μπάλα. Το θέμα είναι να μην το έχεις στο μυαλό σου και να παίξεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: