Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε περισσότερες φάσεις για γκολ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι φρόντισαν να παίξουν κυρίως με αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Ζέκα στο 16'. Από το 30' και μετά όμως οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί, "στρίμωξαν στα σχοινιά" τους πράσινους, μπόρεσαν γρήγορα να ισοφαρίσουν με τον Τζεμπούρ με το ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου(47'), αλλά δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά, παρά τις ευκαιρίες που είχαν (22-6 οι τελικές προσπάθειες), με το ντέρμπι να λήγει ισόπαλο 1-1.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Μοδέστο, Μέλμπεργκ, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φουστέρ (85' Αμπντούν), Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ (46' Γέστε), Τοροσίδης, Μακούν (75' Πάντελιτς).

Αναπληρωματικοί: Κοστάνσο, Μανιάτης, Πάντελιτς, Μαρκάνο, Μόνχε, Γέστε, Αμπντούν.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουΐνσι, Ζέκα, Μαρίνος (85' Καραγκούνης, 90+3' Βιτόλο), Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον (63' Βύντρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια: