Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Την Παρασκευή κρίνεται του Ιμπαγάσα

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν την Πέμπτη (17/11) το απόγευμα (17:00), συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Τα νέα όμως δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά όσον αφορά τον Άριελ Ιμπαγάσα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο. Για μια ακόμη ημέρα ο "Κάνιο" δεν προπονήθηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες καθώς κρίθηκε σκόπιμο να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Ο Αργεντινός δεν το συζητάει να χάσει το ντέρμπι, θα βρίσκεται σίγουρα στην αποστολή αλλά πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα είναι στο βασικό σχήμα στο ντέρμπι του Σαββάτου.

Η προπόνηση της Παρασκευής (18/11) θα κρίνει τα πάντα για τον Ιμπαγάσα. Βέβαια, ακόμη και να ακολουθήσει κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμος για 90' λεπτά μάχης απέναντι στον Παναθηναϊκό και ίσως ο Βαλβέρδε προτιμήσει να τον κρατήσει στον πάγκο και να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα.

Ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Παπάζογλου ακολούθησε πρόγραμμα φυσικοθεραπείας.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: