Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

H αποστολή του Ολυμπιακού για την Γαλλία

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Μαρσέιγ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/11. 21:45) στη Μασσαλία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Ο Φέισα ακολούθησε μέρος της προπόνησης της ομάδας και ακολούθως συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου και Βαλεριάνος. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία στο Θεραπευτήριο "Metropolitan".

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον μεθαυριανό αγώνα με την Μαρσέιγ και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Μοδέστο, Αμπντούν, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα, Παπάζογλου, Βαλεριάνος, Ορμπάιθ, Μακούν, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο στις 10:30".

Δεν υπάρχουν σχόλια: