Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Μικρό αιμάτωμα ο Ιμπαγάσα

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν το πρωί (10:30) της Τρίτης (15/11) στο Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (19/11, 19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα (είχε υποστεί διάστρεμμα) ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, αλλά πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στα αγωνιστικά πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει ντέρμπι.

Το πρόβλημα, πάντως, παρουσιάστηκε με τον Άριελ Ιμπαγάσα, καθώς ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Και ο λόγος, διότι κατά την διάρκεια της προπόνησης με τους συμπαίκτες του, ο Λατινοαμερικανός χαφ αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στον δεξιό τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από αυτή. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο θεραπευτήριο Metropolitan και συγκεκριμένα σε μαγνητική τομογραφία, της οποίας τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει ένα πολύ μικρό αιμάτωμα στο συγκεκριμένο σημείο και η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό, αν και πάντα υπάρχει ένας φόβος σε αυτές τις περιπτώσεις, καθώς απομένουν τέσσερις μέρες πριν το ντέρμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: