Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Δηλώσεις Μέλμπεργκ- Φετφατζίδη

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ, δήλωσε: "Θεωρώ ότι επιτέλους πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε κάνει και άλλα καλά ματς καλά και δεν τα είχαμε καταφέρει. Σταθήκαμε λιγάκι τυχεροί στο τέλος, αλλά επιτέλους πήραμε τρεις βαθμούς. Είναι δύσκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ να γνωρίζεις τις ομάδες όπως στην Σούπερ Λίγκα. Ήμασταν πιο διστακτικοί στα παιχνίδια που είχαμε δώσει, σήμερα όμως μπήκαμε πολύ καλά και πήραμε την νίκη. Κερδίσαμε όμως το παιχνίδι και αυτό έχει σημασία.

Είχαμε κάνεις καλά μας τόσο στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, όσο και στη Γερμανία απέναντι στη Ντόρτμουντ, αλλά είχαμε σταθεί άτυχοι τότε. Αξίζαμε κάτι καλό σε εκτός έδρας ματς φέτος και ευτυχώς το πήραμε τώρα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Χρωστάγαμε και κάτι στην Μαρσέιγ από το πρώτο ματς, διότι θεωρώ πως δεν έπρεπε να χάναμε στην έδρα μας".

Αναλυτικά, ο "Φέτφα" δήλωσε:

"Τώρα μετά από ώρα το συνειδητοποίησα την πέτυχα με το γκολ αυτό. Είχαμε περισσότερη θέληση από την Μαρσέιγ και το αποδείξαμε. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες στο ματς. Τέλος καλό όλα καλά. Μάθαμε μέσα από τα λάθη μας και είμαστε νικητές σε ένα σημαντικό ματς. Νομίζω ότι είμαστε η μόνη ομάδα που μπορεί να το κατάφερνε αυτό. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από την Άρσεναλ. Το είχα ανάγκη αυτό το γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που το πέτυχα, έστω και τώρα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: