Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Θέλει Αβραάμ η Ντόρτμουντ


Την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου εξετάζει η Ντόρτμουντ, άνθρωπος της οποίας θα παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με τη Ρωσία και θα έχει στραμμένα τα μάτια του στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Το ενδιαφέρον του Γιούργκεν Κλοπ για τον παίκτη εκδηλώθηκε στους αγώνες που έδωσε η ομάδα του με τους «ερυθρόλευκους» για τη φάση των ομίλων του Champions League και στους οποίους ο Έλληνας στόπερ κέρδισε το ποδοσφαιρικό στοίχημα με τις καλές του εμφανίσεις ανεβάζοντας το κασέ του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη και στο παιχνίδι της Γερμανίας, όπου η απόδοση των Πειραιωτών κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, ήταν απ’ αυτούς που ξεχώρισαν και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο Παπαδόπουλος ήρθε στο «λιμάνι» τη σεζόν 2008-2009 και για τη μεταγραφή του από τον Άρη οι διοικούντες του Ολυμπιακού έβαλαν βαθιά το χέρι στο ταμείο και κέρδισαν στο νήμα τον Παναθηναϊκό που επίσης τον διεκδικούσε.

Η αλήθεια είναι πάντως πως δικαιώθηκαν για την επιλογή τους, καθώς ο 27χρονος κεντρικός αποτελεί εδώ και τρία χρόνια μια αξιόπιστη λύση στα μετόπισθεν της ομάδας.

Ο ίδιος βλέπει το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και παραμένει προσηλωμένος στη δουλειά του, γνωρίζοντας καλά πως μόνο ο χρόνος θα φέρει τις απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: