Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Πιστεύουν στην πρόκριση


Μετά τη μεγάλη τους νίκη στη Γαλλία με 1-0 σκορ, στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν εντέλει να ανατρέψουν τα προγνωστικά και να προκριθούν στους «16» του Champions League.

Το «κλίμα» στις τάξεις της ομάδας είναι εξαιρετικό και αυτό είναι το μεγάλο «όπλο» των ποδοσφαιριστών του Ερνέστο Βαλβέρδε, για την επίτευξη του στόχων που έχουν θέσει.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι επιπλέον επιφορτισμένος με το καθήκον της σωστής διαχείρισης του ρόστερ, να βρει τον τρόπο να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του «φρέσκους» ενόψει των σημαντικών αγώνων.

Πρόκειται, με άλλα λόγια, για εύρεση των κατάλληλων τιπς στοίχημα που αν κερδίσει, θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» σε επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων.

Πάντως, όπως, ήδη προαναφέρθηκε η ομάδα είναι ενωμένη σα μια «γροθιά», καθώς όλοι σ’ αυτήν συνειδητοποιούν ότι μόνο έτσι μπορούν να τα καταφέρουν.

«Προχωράμε ενωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε καλούς παίκτες, όχι αστέρια, αλλά όλοι λειτουργούν προς όφελος της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάλας Μέγερι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: