Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Θεραπεία για Τζεμπούρ και Μοδέστο

Την Δευτέρα (14/11) το πρωί (10:30) συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη με εντατικούς ρυθμούς, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (19/11,19:30) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Oι Ραφίκ Τζιμπούρ και Φρανσουά Μοδέστο ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε για τον πρώτο θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και για τον δεύτερο ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο. Ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα το οποίο περιλάμβανε θεραπεία, ασκήσεις στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Τζαμέλ Αμπντούν έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο.

Στην προπόνηση δεν έλαβε μέρος ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος θα ξεκινήσει την Πέμπτη το πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την αρθροσκοπική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Κυριακή στο δεξί γόνατο. Οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: