Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Οι Άγγλοι αναφέρουν πρόταση για ΜακΓκρέγκορ

Όπως αναφέρει μεδημοσίευμα της (17/11) η εφημερίδα "Express", ο 29χρονος (31/1/1982) Σκωτσέζος διεθνής γκολκίπερ αποτελεί τον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών για τη θέση κάτω από τα ερυθρόλευκα γκολπόστ. Σύμφωνα με τους Βρετανούς, επίσης, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τη σταθερότητα που παρουσιάζει στα παιχνίδια του ο Άλαν ΜακΓκρέγκορ, τόσο με την Ρέιντζερς, όσο και με την εθνική του ομάδα.
"Οι Έλληνες αισιοδοξούν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση των Ρέιντζερς για να πάρουν σε αρκετά καλή τιμή τον παίκτη. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Γκρεγκ Γουάιτ, κοιτάζει να πουλήσει μερικούς πρωτοκλασάτους παίκτες για να καλύψει μέρος των οικονομικών οφειλών που έχει ο σύλλογος".

Αναφερόμενη επίσης στην επικείμενη πρόταση των "ερυθρολεύκων" για τον 29χρονο βασικό γκολκίπερ των "τζερς", η εφημερίδα καταλήγει: "Ο τεχνικός των Ρέιντζερς Άλι ΜακΚόιστ είναι επιφυλακτικός με το ενδεχόμενο να χάσει τον τερματοφύλακά του όμως ότι ξέρει ότι η τελική απόφαση δεν περνάει από τα χέρια του, ενώ αν φύγει ο ΜακΓκρέγκορ υπάρχει ο Νιλ Αλεξάντερ να καλύψει το κενό του.

Πιθανότατα ο Ολυμπιακός να μην αποτελεί την πρώτη επιλογή του ΜακΓκρέγκορ όμως το δέλεαρ του Champions League και ο διπλασιασμός των εβδομαδιαίων αποδοχών του (αυτή τη στιγμή εισπράττει 20.000 λίρες την εβδομάδα) θα παίξουν ρόλο ώστε να τον μεταπείσουν.Η προτίμηση του ΜακΓκρέγκορ είναι μία ομάδα της Premier League όμως μέχρι στιγμής δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από κάποια ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: