Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Διαβάστε τι γράφουν τα ευρωπαϊκά MΜΕ για την νίκη του Ολυμπιακού στην Μασσαλία:

UEFA: «Ο Ολυμπιακός αναγεννήθηκε με το… σκαλπ της Μαρσέιγ. Το γκολ του Φετφατζίδη δίνει πνοή στους Έλληνες, οι οποίοι ήταν καλύτεροι».
L' Equipe: «Σε δύσκολη κατάσταση η Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ ηττήθηκε στην έδρα της (0-1) από τον Ολυμπιακού και κινδυνεύει να τεθεί εκτός διοργάνωσης στο Ντόρτμουντ. Η Μαρσέιγ υποκλίθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Μανταντά κράτησε όρθιος τους γηπεδούχους με τέσσερις σωτήριες αποκρούσεις. Οι Έλληνες άξιζαν, και πολύ μάλιστα, τη νίκη. Η Άρσεναλ έχει το εισιτήριο στην τσέπη της».
Kicker: «Ο Φετφατζίδης κράτησε ζωντανή την φλόγα της ελπίδας. «Χρυσές» αλλαγές του Βαλβέρδε οι Φετφατζίδης και Γέστε».
Sport.fr: «Απογοήτευση η Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ ήταν ανοιχτή σε όλο το παιχνίδι και 8 λεπτά πριν το τέλος έχασε από τον Ολυμπιακό με 0-1!»
Marca: «Ο Ολυμπιακός ονειρεύεται την πρόκριση στους «16». Ένα γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη απέδωσε δικαιοσύνη για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, η οποία άξιζε τη νίκη».
football365.fr: Περιπλέκεται το έργο για τη Μαρσέιγ. Νέα απογοήτευση για τη Μαρσέιγ. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο 82ο λεπτό, σε ένα από τα πιο θλιβερά παιχνίδια της ομάδας του Ντεσάμπ».
Om.net: «Όλα θα παιχτούν στο Ντόρτμουντ. Η Μαρσέιγ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο Βελοντρόμ και δεν ωφελήθηκε από την ήττα της Ντόρτμουντ. Με τρεις βαθμούς στη Γερμανία, την τελευταία αγωνιστική μπορεί να περάσει τους Έλληνες κατά έναν βαθμό και να πάρει την πρόκριση».
10sport: «ΟΜ: Τα όρια του Ντεσάμπ. Αν και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό (0-1), η ΟΜ έχει ακόμα τη μοίρα της στα χέρια της, αλλά έχασε μια σπουδαία ευκαιρία».
Parisien: «Η Μαρσέιγ σχεδόν τα κατάφερε. Έχασε από τον Ολυμπιακό 0-1 στο Βελοντρόμ και έχασε μια χρυσή ευκαιρία για να προκριθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: